Відео

Затриманий у Польщі «заробітчанин» виявився вбивцею 15-річної Діани Хріненко (відео)

Затриманий у Польщі «заробітчанин» виявився вбивцею 15-річної Діани Хріненко (відео)

Імовірного вбивцю 15-річної дівчини затримали у прикордонній Познані.

У четвер, 15 серпня, у суд доставили  підозрюваного в убивстві неповнолітньої Діани Хріненко із села Суботці (Кіровоградщина), яка зникла на День Незалежності у 2018 році. У судовій залі мати замордованої дівчини не спускає очей із 28-річного молодика, а той у свою чергу не підіймає голови, пише ТСН.

Тим часом заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськів розповів у своєму Facebook подробиці затримання чоловіка, винного у смерті 15-річної дівчини, що торік пішла на святкові заходи з нагоди Дня Незалежності і зникла. Поліцейський чиновник нагадав, що дівчина вночі верталася із дискотеки і говорила по телефону зі своїм хлопцем. До її будинку залишалося якихось 300 метрів, коли вона закричала у слухавку, що на неї напали. Після цього зв’язок урвався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшов орач: на полі виявили рештки дівчини, які можуть належати Діані Хріненко (відео)

«Пошуки зниклої дівчини тривали увесь час, проте її останки ми знайшли лише у березні 2019 року. За рік дуже багато зробили, десь помилялися, але виправлялися та йшли далі. І в цьому місяці ми встановили підозрюваного у вбивстві, а також встановили його місцезнаходження в Польщі, де він перебував уже тривалий час. І вчора, завдяки співпраці між Національною поліцією України та Поліції Польщі, підозрюваний у вбивстві був затриманий на прикордонному пункті з Польщею. Це 28-річний мешканець одного із сіл Знам’янського району на Кіровоградщині», – написав Аброськін.

«Зло має бути покаране, й за кожний злочин має наставати відповідальність. Для боротьби зі злочинністю для кримінальної поліції кордонів не має», – резюмував зам глави Нацполіції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему