Відео

На Львівщині зграя собак тероризує село (відео)

На Львівщині зграя собак тероризує село (відео)

Собаки нападають на свійських тварин.

Троє роздертих кіз, подушені кури і скалічене лоша – в одному із сіл на Львівщині здичавілі собаки нападають на свійських тварин. Люди переконані, що це роблять голодні сторожові пси шахти «Степова», розташованої неподалік, натомість копальня від собак відхрещується, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Двох своїх кіз, Басю та Асю, пан Петро знайшов пошматованими за сотню метрів від хати: «Плачу, не можу. То ж годувальниця була... Вона нас кормила – і сир, і молоко, і сметана, все було. І діти, і внуки – всі їли». В обід, розповідає чоловік, ішов напувати тварин, і від побаченого вжахнувся. «Один пес злапав її за хвіст, другий за ногу, розтягнули її і задушили. Вим’я вигризли, молоко виїли собаки», – каже Петро Федишин.

Чоловік упевнений, що на його кіз напали пси, які живуть на території сусідньої шахти. Каже, сам 20 років пропрацював в копальні і знає, що собаки там були завжди. «Я їм того не прощу. Пси хочуть їсти, їм на шахті не дають, вони йдуть в село їсти і їдять моїх кіз», - каже селянин. Ймовірно, від тих же собак постраждала і багатодітна мама пані Ольга – того ж дня загризли її козеня. «Я прибігаю сюди – пси розривають козеня. Я відганяла тих собак, дві були білих, одна темна, четверта чорна. Вони допомагають територію шахти охороняти», - каже  Ольга Масловська.

Жінка викликала поліцію та хоче, аби керівництво копальні купило їй козу і навело лад з собаками. «Що, тяжко віддати відходи від їдальні, нагодувати тих собак? Та зробіть вольєри, закрийте їх, на ніч випускайте, на день закривайте», - каже селянка. Голодні пси, що полюють на свійських тварин, налякали  село – люди бояться не тільки за худобу, а й за дітей. «Діти бігають туди – на площу біля шахти. Не дозволяємо, бо страшно, хто його знає, що та собака, що її в голову стрельне», – каже місцева мешканка Мирослава Федишин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів
В тему