Відео

У Києві африканці влаштували «розбірки» із місцевими (відео)

У Києві африканці влаштували «розбірки» із місцевими (відео)

Темношкірі студенти намагалися переїхати чоловіка машиною.

У ніч на 12 серпня в Києві за адресою вулиця Бориса Гмирі, 6 між місцевими жителями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку, пише «Інформатор».

За даними поліції, іноземці, які навчаються і тимчасово проживають в Україні, під’їхали до будинку № 6 на вулиці Гмирі та увімкнули гучну музику в своїй машині. Місцевий житель зробив зауваження темношкірим хлопцям і дівчатам в агресивній формі. На що ті відреагували неадекватно і спробували наїхати на чоловіка, який був у стані алкогольного сп’яніння. Обурившись, він розбив лобове скло в автомобілі.

Після цього між опонентами зав’язалася бійка, в ході якої двоє місцевих жителів отримали травми. Їх госпіталізували. Злякавшись, люди викликали поліцію. Наряд патрульної поліції затримав одного з іноземців, адже той поводився особливо агресивно. З автомобіля правоохоронців затриманий викрикував нецензурні вислови англійською і погрожував убити чоловіка – учасника конфлікту.

Друзі затриманого іноземця, які також були напідпитку, запевняли журналістів і перехожих, що причина їхнього затримання – темний колір шкіри. Правоохоронці перевірили їх на драгері. Прилад показав, що в організмі водія авто 0,29 проміле алкоголю (допустима норма за кермом – 0,2 проміле).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство
В тему