Відео

Чому Путін досі не віддав полонених моряків – російський журналіст (відео)

Чому Путін досі не віддав полонених моряків  – російський журналіст (відео)

Президент Росії Володимир Путін відмовився віддавати своєму куму Віктору Медведчуку полонених українських моряків, тому що він нібито намагався таким чином зробити жест у бік глави України Володимира Зеленського.

Таку думку висловив російський журналіст, головний редактор «Ехо Москви» Олексій Венедиктов в інтерв'ю Дмитру Гордону.

«Я вам розповім історію про Медведчука і полонених моряків ... Історія була в тому, що під час мого першого приїзду сюди, місяць тому, до виборів у Раду, зі мною обговорювали долю моряків тут, люди з Офісу. Я їм казав: ви повинні зрозуміти, що якщо президент Путін вирішить звільнити моряків, вони повернуться на літаку Медведчука», – підкреслив він.

При цьому Венедиктов заявив, що якби це сталося до виборів у парламент, партія Медведчука отримала б собі плюс 5% до результатів голосування.

«І в розмові, яка відбулася на наступний день, Путін Зеленському сказав: до 21-го моряків не віддам. І насправді, Путін вважає, що він зробив жест Зеленському. Мовляв, я не віддам Медведчуку, я тобі віддам... Це був жест. Я не допомагаю своєму куму, а міг би допомогти... «, – пояснив своє бачення журналіст.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Світ
В тему