Відео

«Мішки з кістками»: столичні екстремали катаються у багажнику авто (відео)

«Мішки з кістками»: столичні екстремали катаються у багажнику авто (відео)

Столичні автомобілісти зняли на відео екстремалів, які вирішили покататися по місту не в салоні автомобіля, а в багажнику.

Кадри опубліковані у пабліку «Київ Оперативний» в Facebook.

Так, двоє чоловіків, як видно на ролику, сидять у відкритому багажнику легковика, поки той рухається проспектом Правди.

«До сусіднього села можуть і не доїхати. Як кажуть британські вчені – «мішки з кістками», – йдеться у підписі до відео.

А у місті Нововолинську підлітки влаштували небезпечні розваги: тинялися по завмерлому довгобуду і звішували ноги з недобудованих балконів.

На Київщині же дві неповнолітні дівчини у нетверезому стані побилися  з медиками «швидкої допомоги» і правоохоронцями. Аби заспокоїти дебоширок, поліції довелося застосувати  сльозогінний газ.

Нагадаємо, що наприкінці червня, у будинку по вулиці Олеся Гончара, 3, у Луцьку п'яні підлітки, віком 16-18 років, голосно слухали музику, кричали і показували статеві органи дітям знизу. Сусіди викликали патрульних, але юнаки не йшли на контакт. Згодом один із хлопців і взагалі накинувся з кулаками на активіста. Зі слів підлітків, вони визнають свою провину, а за такий вчинок – соромно.

Натомість на Львівщині з початку року до правоохоронців надходило і продовжують надходити заяви про зникнення дітей. Згодом, на щастя, діти знаходяться живі та неушкоджені. Зникають переважно підлітки шкільного віку. До їх пошуків задіюються працівники поліції,  громадськість,  небайдужі громадяни… Дітей знаходять і в більшості випадків з‘ясовуються, що діти втікають з дому не вперше і не все так благополучно у сім‘ях, де вони проживають…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему

Останні матеріали