Відео

Поліція безсила: на Київському вокзалі орудує етнічна банда (відео)

Поліція безсила: на Київському вокзалі орудує етнічна банда (відео)

В усіх учасників угрупування місце реєстрації – Берегове.

Столична залізнична станція – місце, де краде, жебракує та влаштовує свавілля етнічна банда, кожен член якої має десятки приводів до поліції. Через це вокзал не перестає бути місцем, куди страшно заходити, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У муніципальній варті Києва чисельність банди оцінюють у приблизно 100 осіб. Сергій Боднар постійно знімає на відео життя цих людей.

«Будемо красти завжди, все життя», – кажуть вони.

«У нас така робота – треба ворувати», – пояснюють ці люди.

Герої відео пікнікують біля вокзалу, на імпровізованому столі – горілка та вино. Чоловіки обурюються, чому їм заважають відпочивати і кличуть на перевірку документів у лінійний відділок: «Люди собі відпочивають». Звинувачення в крадіжках відкидають – кажуть, що гроші отримують жебрацтвом.

Обізнані ці особи і з особливостями роботи столичної поліції: «Якби була поліція з Солом’янського райвідділу, то вони б мали право, а ці заберуть і через п’ять хвилин відпустять, навіть не через п’ять хвилин, а через секунду». Але до відділку йдуть, а вагітна жінка бере з собою вино. Оренда квартири поблизу вокзала коштує 8-12 тисяч тисяч гривень на місяць, але тут можна жити ось так – деревина, ковдри, клейонка. Спочатку навіть складно повірити, що там можуть бути люди – дорослі та зовсім малі діти.

Тим часом до відділку поліції везуть затриману вже нацгвардійцями жінку – за крадіжку. Вона зупиняє правоохоронців проханням випити пива: «А що, можна випити перед затриманням?» І про всяк випадок проклинає. Затримані тим часом уже виходять на свободу: «Ось така доля крадійська». Чи встигли перевірити цих людей? Відповіді на це запитання немає – до журналістів так і не виходить черговий поліцейський, але журнал обліку показують. Майже всі затримані бувають у відділенні ледь не щодня і мають однакову реєстрацію – місто Берегово. Сенсу ховатися випущені на свободу не бачать – вони впевнені, що на вокзалі української столиці можуть робити все, що забажають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему