Відео

У Черкасах Зеленський з охороною знову влип в скандал (відео)

У Черкасах Зеленський з охороною знову влип в скандал (відео)

У Черкасах на зустріч із президентом Володимиром Зеленським простих людей охорона не пускала – вхід був лише за запрошеннями та по закритих списках.

Про це розповів громадський активіст Олег Лисак на своїй Facebook-сторінці і опублікував відповідне відео.

«Прийшли на зустріч з Володимиром Зеленським. Хочу сказати – нічого не змінилося. Людей пропускають тільки за закритими списками, до зали проходять бандити, люди дізнаються прямо на вході, депутати, священики, простих людей на зустріч з президентом не пускають», - розповів активіст.

На відео показано, як люди разом з активістом намагаються пройти крізь двох охоронців, але їх не пускають, кажучи, що вони не можуть цього зробити. Також у ролику показали двох літніх жінок, які хотіли побачити свого президента. Бабусь жорстко зупинили охоронці на вході.

«Бабусі хочуть на зустріч з президентом. А бандитів смілянських ви пускаєте», - говорить на відео активіст.

Раніше писали, що у мережі з'явилося відео з тренінгу депутатів партії «Слуга народу», який проходить у Трускавці. У ролику показано, як новоспечені нардепи вчаться стрибати.

До речі, народний депутат від партії «Слуга народу» Жан Беленюк почав рекламувати морозиво. Рекламні пости чемпіон світу з боротьби активно публікує у своєму акаунті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему

Останні матеріали