Відео

«Дідько його знає, звідки він узявся»: скандал у «Слузі народу» вибухнув через лідера фракції (відео)

«Дідько його знає, звідки він узявся»: скандал у «Слузі народу» вибухнув через лідера фракції (відео)

До Верховної Ради від президентської партії «Слуга народу» пройшов скандально відомий журналіст Олександр Дубінський.

Так, Дубинський  висловив невдоволення тим, що на місце голови фракції претендує  Давид Арахамія, четвертий номер політсили, бізнесмен і волонтер.

Звернення Дубинський опублікував на YouTube-каналі.

Так, Дубінський позитивно відреагував на те, що серед кандидатів на місце глави фракції, за даними ЗМІ, опинилися представник президента в Раді Руслан Стефанчук та голова виборчого штабу «Слуги народу»Олександр Корнієнко.

На думку журналіста, кожен із них має свої переваги. «Стефанчук – це класичний професор, людина науки. Але лідером фракції повинна бути людина, яка ще може поставити людей в рамки і чітко опрацювати баланс інтересів. Мені здається, що тут ідеальним буде Олександр Корнієнко», – поділився він своїми думками.

Також майбутній нардеп похвалив заступника голови Офісу Зеленського Олексія Гончарука, який може зайняти пост прем’єр-міністра.

При згадці Арахамії Дубінський різко висловився. «Що стосується Арахамії, то х*й його знає, звідки він там узявся. Це те ж саме, що в «Ашан» зайти і вибрати собі там лідера фракції», – висловився він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему

Останні матеріали