Відео

Спецназівці заарештували патрульних, бо ті зупинили авто генерала (відео)

Спецназівці заарештували патрульних, бо ті зупинили авто генерала (відео)

У Дніпрі спецпідрозділ КОРД заарештував поліцейських за те, що вони зупинили авто начальника управління поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховеря. Історія трапилася ще у вересні, але її приховували - відео з'явилося в мережі тільки зараз.

На відео, яке оприлюднив сайт «Київ оперативний» видно, що патрульні поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху машину Глуховеря. 

Причину зупинки правоохоронці пояснили - на вимогу зупинитися через порушення ПДР начальник поліції просто пригальмував і хотів поїхати.

Глуховеря почав розмову з того, що він запізнюється на зустріч до начальства і відмовився показати посвідчення водія. Згодом, він же його показав і, до того ж, викликав підрозділ КОРД.

Поліцейських заарештували і відвезли в кабінет Глуховеря, де вони пояснили ситуацію із зупинкою автомобіля.

«Ми ж не вибірково штрафуємо людей. Чоловік порушив правила. Це не було справою принципу. Ми його зупиняли, а він хотів просто поїхати», - розповів патрульний поліцейський, якого затримали спецназівці КОРДу.

Натомість журналісти пояснили взагалі факт приховування відео.

«Від громадян України намагалися приховати справжнє призначення КОРДу. Виявляється, що цей спецпідрозділ потрібен у ситуаціях, коли «жалкій копчік» намагається діяти по закону проти інтересів великих чинушних начальників, а авто (Range Rover AE8615EO) належить генералу. А патрульний - справді молодець. Побільше б таких. Патрульній поліції України респект за цього бійця», - йдеться у дописі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему

Останні матеріали