Відео

В Україні вперше під час виборів патрулюватиме авіація (відео)

В Україні вперше під час виборів патрулюватиме авіація (відео)

В Україні у зв’язку з достроковими парламентськими виборами вперше на чергування заступили групи зведених загонів авіаційної підтримки МВС.

Як повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, до складу Єдиної системи авіаційної безпеки МВС увійшли співробітники різних відомств.

Загони забезпечуватимуть оперативне реагування на будь-які порушення виборчого процесу в різних регіонах держави.

Інструктаж особового складу сьогодні провели перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, глава Нацполіції Сергій Князєв та командувач Нацгвардії Микола Балан.

За словами Ярового, міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим було прийнято рішення для забезпечення правопорядку під час виборів залучити спецпідрозділи авіапідтримки парку МВС.

Відтак створено потужні резерви з числа співробітників Нацполіції, Нацгвардії, рятувальників та прикордонників. Яровий зазначив, що зведені загони вже неодноразово успішно виконували завдання різної складності, в різних ситуаціях, і за різних обставин.

«Залучення до чергування зведених загонів авіапідтримки дасть змогу оперативно реагувати на всі порушення під час виборчого процесу. Це потужні резерви реагування на всі виклики, які можуть виникнути в ході виборів. Вони розраховані для зменшення часу переміщення особового складу до місця події. Тому наша реакція на всі порушення, спроби дестабілізації ситуації, провокації буде миттєвою», – наголосив Яровий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна
В тему