Відео

За любощі на пляжі з двома сестрами заплатив…життям (відео)

За любощі на пляжі з двома сестрами заплатив…життям (відео)

Приїхавши до Одеси водії-далекобійники з Вінниччини познайомились з двома сестрами з Одещини в одному з розважальних закладів.

Про це повідомляє приморський відділ поліції в м. Одесі.

Згодом вони продовжили спілкування за розпиванням  алкогольних напоїв на пляжі. Аби «приспати» пильність нових приятелів, зловмисниці непомітно підсипали їм в напої лікарський препарат, належність якого встановлять експерти.

 Щойно потерпілі втратили свідомість - сестри викрали у чоловіків мобільний телефон і гроші та з місця злочину втекли. Отямившись, один з чоловіків виявив свого приятеля мертвим. Вінничанин зателефонував до поліції та написав заяву.

Отримавши детальний опис правопорушниць, поліцейські розпочали проведення комплексу оперативно-розшукових заходів. Оперативники Приморського відділу поліції встановили місцезнаходження та затримали двох мешканок Білгород-Дністровського району віком 23 та 28 років.

Наразі затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Обох поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Одночасно за фактом смерті чоловіка проводиться досудове розслідування. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичних експертиз, після чого буде надано оцінку діям учасників кримінального провадження.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна
В тему