Відео

День Конституції-2019: Зеленський запустив флешмоб (відео)

День Конституції-2019: Зеленський запустив флешмоб (відео)

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Конституції-2019 звернувся до  українців із привітаннями та закликав брати участь в флешмобі «Моя улюблена стаття».

Про це Зеленський заявив у відеозверненні, опублікованому в Facebook.

«Дорогі українці, я вітаю вас усіх з Днем Конституції. Нещодавно на Книжковому арсеналі журналісти мене запитали: «Як ви думаєте, яку книгу повинен прочитати кожен українець?». Відповідь була очевидна - це Конституція України. Я хочу, щоб ми любили День Конституції не тільки тому, що це черговий вихідний і можна поїхати за місто «на шашлички». Давайте все собі пообіцяємо - знати нашу Конституцію, а головне - дотримуватися і поважати», - підкреслив Зеленський.

Він запропонував флешмоб і закликав українців записувати короткі відео з розповіддю про одну зі статей Конституції та публікувати його під хештегом # мояулюбленастаття.

Президент почав флешмоб з себе, процитувавши статтю 3 Основного Закону: Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

«Наші народні депутати, до речі, можуть не брати участь, ми і так прекрасно знаємо їх улюблену статтю - це стаття 80 про недоторканність. Жартую, приєднуйтесь всі бажаючі», - сказав Президент.

Зеленський також розповів про ініціативу створення Конституції для самих маленьких.

"Наостанок хочу розповісти про одну хорошу нашоуініціативу - це створення книги Конституція для самих маленьких, для наших майбутніх громадян. Думаю, це дуже класно - зробити Конституцію для дітей, яка буде їм дійсно цікава», - підкреслив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему