Відео

Шви на обличчі: під Луцьком пес, що зірвався з ланцюга, атакував 8-річну дитину (відео)

Шви на обличчі: під Луцьком пес, що зірвався з ланцюга, атакував 8-річну дитину (відео)

На Волині собака, що зірвався з прив’язі, покусав 8-річну дівчинку.

Все сталося напередодні ввечері у селі Зміїнець Луцького району, на вулиці Затишній населеного пункту, передає «UA: Волинь».

Очевидці розповіли телевізійникам, що агресивний пес бігав селом, кидався на перехожих та інших собак. Після цього від його зубів постраждала дитина. Свідки викликали на місце поліцію та «швидку».

Сусідка дівчинки, із сім’єю якої в момент нападу гуляла маленька Юля, розповідає, що собака атакував дитину зненацька, не торкнувшись при цьому дорослих. У дівчинки, напередодні покусаної вівчаркою, рани на ручках і лиці, які медики мусили зашивати. Шви на личку прикриті пластирами.

Зі слів рідних потерпілої дитини, власники агресивного пса навіть не вибачилися за те, що сталося. Нині вівчарка, що напала на дівчинку, на прив’язі. Власник тварини, який не захотів назватися, розповів, що раніше собака увесь час був на ланцюгу.

Наразі Юля проводить канікули вдома. Лікарі наклали їй шви і відпустили. Зі слів тітки, поки їй не рекомендують виходити надвір. Утім, писати заяву до поліції родина постраждалої дівчинки не стала. Кажуть, хазяї пса пообіцяли компенсувати їм збитки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП
В тему

Останні матеріали