Відео

«Пінг-понг» заяв: мерія і цукрозавод «перекинулись» звинуваченнями через сморід у Луцьку (відео)

«Пінг-понг» заяв: мерія і цукрозавод «перекинулись» звинуваченнями через сморід у Луцьку (відео)

Із приходом тепла у Луцьку знову з’явилась проблема із поширенням неприємних запахів.

На номер оперативного реагування Луцької міської ради щодня надходять десятки повідомлень зі скаргами на сморід.

Інспектори департаменту муніципальної варти та представники Держпродспоживслужби начебто вже встановили основне джерело неприємного запаху, який поширюється у південно-західній частині Луцька, – ніби ним є поля фільтрації ПАТ «Гнідавський цукровий завод».

Тим часом керівництво цукроварні звинувачення відкидає. На офіційному сайті підприємства опублікували заяву: «Сьогодні на оперативній нараді у Луцькій міській раді владці замість того, аби вирішувати проблему, знову почали звинувачувати Гнідавський цукровий завод, адже зручно знайти винного і просто перекласти відповідальність. Гнідавський цукровий завод здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства… Ми офіційно заявляємо, що не зливали і не зливаємо мелясну барду на поля фільтрації…»

У свою чергу департамент муніципальної варти Луцької міської ради володіє іншою інформацією. Нещодавно працівники департаменту, спільно із громадськими активістами, зловили на гарячому зловмисників, які зливали нечистоти. І встановили, кому належить транспортний засіб.

Департамент екології Луцької міської ради, Державна екологічна інспекція, Держпродспоживслужба – сподіваємось, що всі ці органи об’єднаються і спільними зусиллями таки вирішать проблему смороду в Луцьку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему

Останні матеріали