Відео

«Ти – брехло!»: американські знаменитості звинуватили Трампа в змові з РФ (відео)

«Ти – брехло!»: американські знаменитості звинуватили Трампа в змові з РФ (відео)

Голлівудські зірки та інші знаменитості звинуватили президента США Дональда Трампа і главу американського Мін'юсту у брехні щодо втручання Росії  в вибори 2016 року.

Відповідне відео опублікував в Twitter сайт Now This.

Починає ролик актор Роберт Де Ніро, який звинуватив Кремль у атаці на американську демократію. Його колега Мартін Шин слідом додав, що РФ «масштабно і систематично втручалась в президентські вибори».

«Вони зламували поштові скриньки, поширювали брехню в соцмережах, і організували тисячі контактів по темі кампанії Трампа. Це була масштабна таємна операція, щоб допомогти йому виграти », - зазначають інші знаменитості.

З такими ж звинувачення виступили письменник Стівенг Кінг, актори Лоуренс Фішберн і Розі Перес, режисер Роб Райнер і інші.

На їхню думку, заяви про те, що за результатами розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, Трамп нібито не був в змові з РФ, є «цілковитою брехнею».

«Мюллер знайшов безліч доказів того, що втручання РФ було. Люди Трампа знали про це, вітали це. Фактично, нещодавно Трамп заявив, що знову порушить наші закони і знову використовує компромат зарубіжних спецслужб проти інших кандидатів», - йдеться у відео.

Знаменитості також заявили, що від імені американського народу вони змусять Трампа «відповісти за все це», оскільки ніхто, навіть глава держави, не вище закону.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ
В тему