Відео

У Харкові няню, яка жорстоко побила дитину з ДЦП, засудили (відео)

У Харкові няню, яка жорстоко побила дитину з ДЦП, засудили (відео)

У Харкові няні, яка знущалася над дівчинкою з ДЦП, суд виніс вирок -  три роки ув’язнення.

До поліції  звернулася мама підлітка, коли побачила на тілі своєї доньки сліди побоїв. А що сталося насправді у відсутність батьків, показала  камера спостереження, встановлена у квартирі – пише 24 канал.

Після «виховання» няні на тілі хворої дівчинки нарахували аж 106 синців. Поки тривав суд увесь цей час мама займалася реабілітацією дитини. На курс оздоровлення витратила майже чотири тисячі євро.

«Ми проходили з нею реабілітацію з психологом, багато працювали з різними картинками для того, щоб у неї пропав страх», – пояснила мама потерпілої дівчинки Лариса Сандеві.

Няня Світлана Савченко своєї вини так і не визнала. А вибачення у родини попросила тільки за рік після інциденту. Навіть коли вирок було вже оголошено в суді, як і весь рік під час судових засідань – мовчала.

Лариса Сандеві не просила жодної компенсації від жінки, яка знущалась з дитини. У клопотанні до суду поставила символічну суму – одну гривню.

«За цей час Савченко жодного разу не пропонувала своєї допомоги, ніяких матеріальних відшкодувань», – зазначила адвокатка потерпілої сторони Іммелейла Абдуллаєва-Мартиросян.

Вирок суду – три роки за ґратами – збираються оскаржувати і нянька, і прокуратура. Слідчі наполягають на максимальному покаранні для Савченко – п'ять років ув'язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна
В тему