Відео

В Одесі власник пляжу напав з автоматом на депутатів (відео)

В Одесі власник пляжу напав з автоматом на депутатів (відео)

В Одесі під час депутатської інспекції міських пляжів співвласник одеської Канатної дороги і частини пляжу в «Отраді» Юрій Резніков зустрів «непроханих гостей» із автоматом.

Як повідомляє «Думська», депутату Олександру Шеремету вдалося вихопити автомат. На місце викликали поліцію.

За словами Рєзнікова, всі документи на пляж у нього в порядку і всі дозволи на встановлення паркану теж є. Також він зазначив, що мав повне право стріляти з автомата по тих, хто зайшов «на його приватну власність».

«Я не готовий був убити, але по ногах б стріляв», - зізнався бізнесмен. В ході конфлікту також постраждала журналістка «Думської» Алія Замчінская - орендар штовхнув її, в результаті чого дівчина впала і отримала садно.

Відзначимо, це вже не перший напад подружжя Рєзнікова на громадських активістів і журналістів - у 2012 році постраждала тоді ще громадянська активістка Зоя Мельник, а в 2014 оператора «Першого міського» каналу штовхнули в басейн разом з камерою.

Нагадаємо, власниками Канатної дороги і орендарями пляжу в Отраді є підприємці Світлана Донченко, Любов і Юрій Рєзникови. Їм же належить компанія «Південь-Укрбуд», що займалася реконструкцією дитячого табору «Вікторія», де восени 2017 року вибухнув страшний пожежа, в результаті якого загинули три дівчинки. Крім іншого, фірма будувала дерев'яні будиночки, один з яких згорів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна
В тему