Відео

«Помістя з власним причалом»: журналісти показали елітний маєток Богдана (відео)

«Помістя з власним причалом»: журналісти показали елітний маєток Богдана (відео)

З висоти пташиного польоту журналісти-розслідувачі показаи елітну нерухомість, яка належить главі АП.

Журналісти програми BIHUS.info, скориставшись дроном, показали з висоти елітний маєток під Києвом – із власним причалом та гектарами приватного парку. Який належить нинішньому главі Адміністрації Президента Андрію Богдану. З’ясувалося, що Богдан, який очолює АП Володимира Зеленського і якого пов’язують із олігархом Коломойським, живе шикуючи: володіє дорожезною нерухомістю в Конча-Заспі з власним причалом і катером.

Причому нажив усе це багатство Богдан, чиє призначення на посаду викликало сумнів через його потрапляння під дію закону про люстрацію, ще за правління Януковича.

Журналісти встановили, що Богдану належить ділянка площею 500 квадратів із виходом на канал. «На цьому фото маєток глави АП Андрія Богдана в елітній Конча-Заспі. Виглядає симпатично. Правда? Найцікавіше, що і маєток, і пришвартований катер з’явилися у нього після початку роботи в уряді Азарова», – зазначають розслідувачі.

Відзначимо, що в добу «Проффесора» Андрій Богдан обіймав пост урядового вповноваженого з питань антикорупційної політики. А зовсім нещодавно його дані зникли зі списків екс-чиновників, що потрапляють під закон про люстрацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, суспільство
В тему