Відео

Ляшко дорікнув Зеленському «не чоловічим» вчинком щодо Меркель (відео)

Ляшко дорікнув Зеленському «не чоловічим» вчинком щодо Меркель (відео)

Канцлер ФРН Ангела Меркель і президент України Володимир Зеленський мали першу офіційну зустріч напередодні, 18 червня.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що президент України Володимир Зеленський під час свого офіційного візиту в Берлін повівся «не по-чоловічому», проігнорувавши приступ унаслідок теплового удару в Ангели Меркель. Таку заяву Ляшко зробив в ефірі телеканал «NewsOne».

Нагадаємо, коли глава України стояв поряд із німецькою лідеркою, її почало сильно трусити. На Думку головного радикала, Зеленський мав би запропонувати жінці допомогу.

«Коли на твоїх очах жінці погано, та будь-якій людині, так ти повинен надати допомогу. Коли я стоятиму поряд із Меркель чи будь-ким іншим і їм треба буде моя допомога, вони завжди можуть розраховувати на мою тверду руку і дружнє плече. А стояти і робити вигляд, що жінці погано, а ти нічого не бачиш, – не по-чоловічому», – резюмував Ляшко.

Також він припустив, що «захисники Зеленського будуть розказувати, що дипломатичний протокол не передбачає надання допомоги».

Нагадаємо, 18 червня президент України Володимир Зеленський здійснив перший робочий візит до Берліна. Під час церемоніалу зустрічі лідерів двох країн канцлерці ФРН Ангелі Меркель стало зле: її затрусило через зневоднення, адже того дня в столиці Німеччині було 30 градусів спеки. Відео нападу, який стався в Меркель під час зустрічі із зеленським, опублікував, зокрема, канал «112 Україна». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали