Відео

Ця 6-річна крихітка танцює ліпше за Бейонсе, а серед її фанатів – Вілл Сміт (відео)

Ця 6-річна крихітка танцює ліпше за Бейонсе, а серед її фанатів – Вілл Сміт (відео)

Івані з Південної Африки всього шість років, але вона вже встигла закохати в себе друзів, Instagram і навіть знаменитостей.

Відеозаписи з участю дівчинки поширюють Вілл Сміт і Кріс Еванс. А все завдяки її незвичайним рухам і дитячый безпосередності, яким неможливо опиратися.

Дівчатко дуже любить танцювати, і ця пристрасть, здається, зробить її знаменитою. У будь-якому разі далеко не кожну дитину в своїх соцмережах просувають зірки Голлівуду. Тітка танцівниці ведете її Instagram-акаунт. Поки там усього 12 постів, але менше ніж за тиждень він набрав 196 тисяч підписників, пише New York Post.

 

Тренер з танців Івани, Ешвін Ле Бретон, була вражена, коли майже два роки тому талановита дівчинка почала відвідувати заняття в танцювальній студії Portia Appolis. У неї свій власний стиль танцю. І дуже багато енергії, вона справжня танцівниця.

Творчість малечі оцінили не тільки підписники. Серед її фанатів є і зоряні особи. Так, американська співачка Lizzo опублікувала в своєму Twitter ролик з дівчинкою, де написала, що приблизно так виглядала в дитинстві. Більше того, 11 червня вона звернулася до творців американського ранкового телешоу Good Morning America і запропонувала запросити їх із Іваною на ефір для спільного виступу.

Lizzo не єдиний відомий шанувальник 6-річної зірки. Вілл Сміт теж зробив публікацію з нею в своїй соцмережі. Актор написав: «Ця дівчинка розібралася в житті. Піду танцювати на тлі вуличного трафіку».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Курйози
В тему