Відео

В списку Порошенка опинилася матюклива героїня скандалів (відео)

В списку Порошенка опинилася матюклива героїня скандалів (відео)

Увагу ЗМІ привернула 30-й номер у виборчому списку партії Петра Порошенка «Європейська солідарність» – Наталія Баласинович.

Про це пишуть «Вісті». Відзначимо, що ці «пізнавальні» відео оприлюднив блогер Анатолій Шарій, відомий своїми проросійськими поглядами. Утім, фігурантку цих роликів це жодним чином не «відбілює».

На відео голова Васильківської районної ради сьомого скликання з’ясовує стосунки з невідомою жінкою. «Іди на х*й. Ти хто така? Будеш тут розповідати. Ти, бл*дь, уродка, схудни на 10 кілограмів... Так, я модель, звичайно. Тобі, може, куртку зняти, дебілка ти, бл*дь . Не така жирна, як ти, і страшна», – кричить розлючена Баласинович опонентці зі свого автомобіля.

Іншій жінці вона погрожує розправою і зневажливо називає її «марамойкою». «Твої фотографії у всіх трунах Васильківського району лежатимуть», – каже соратниця Порошенка.

Також на відео є кадри, де Баласинович плює в обличчя своїй свекрусі і каже «Щоб ви здохли, обоє», ймовірно, маючи на увазі і свого чоловіка.

Зокрема, журналісти з’ясували, що Наталія Баласинович очолює Васильківську районну раду VII скликання (Київська область) з 2015 року від Блоку Петра Порошенка. У 2014 році очолювала виборчий штаб БПП на окрузі № 94 (Обухівський і Васильківський райони Київщини) та депутата Київської облради Гліба Лірника, якого називають підопічним бізнесмена і політика Льва Парцхаладзе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство
В тему