Відео

В ОДА створюють сучасний інвестиційний паспорт Волині (відео)

В ОДА створюють сучасний інвестиційний паспорт Волині (відео)

Іноземні інвестиції на Волині. Місія нездійсненна?

Інвестування – це невід’ємний економічний процес у розвитку країни. За 2018 рік в Україні іноземці інвестували 2,5 млрд дол. До прикладу, у Німеччині ця цифра 50 мільярдів. Одна з необхідних для залучення інвесторів речей – інвестиційний паспорт. Це джерело необхідної інформації для інвестора, який зацікавився особливостями ділового середовища конкретного регіону.

Аби залучити інвесторів на Волинь, представники Волинської облдержадміністрації займаються виготовленням цього документа.

 «Ми відкриті до співпраці, якщо ви будете вважати, що за вашим напрямом, за вашою галуззю виробництва у вашому ОТГ, чи у вашому місті, чи районі є якісь перспективні інвестиційні проекти, є якісь напрями, які ми не врахували, ми готові до співпраці, до внесення змін до  інвестиційного паспорта і до його більшого наповнення, більш якісного», – зазначив Ігор Чуліпа, начальник департаменту економіки та євроінтеграції ВОДА.

Є сподівання, що завдяки сучасному інвестиційному паспорту у Волинь почнуть вкладати гроші іноземні підприємці, компанії та корпорації, що вплине на створення нових робочих місць і наповнення бюджету області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему