Відео

Львів’янка хотіла продати доньку в сексуальне рабство (відео)

Львів’янка хотіла продати доньку в сексуальне рабство (відео)

Львів’янку судять за спробу продати юну доньку.

У Львові 38-річна жінка, яку підозрюють у продажу власної неповнолітньої доньки за кордон, заперечує свою провину, йдеться у ТСН.19:30.

У четвер відбулося судове засідання. Жінку взяли під варту на два місяці з можливістю внесення застави у майже 200 тис. грн.

Її затримали в аеропорту з майже трьома тисячами євро. У таку суму, кажуть слідчі, вона оцінила місяць роботи 17-річної дочки в чеському домі розпусти. Сьогодні підозрюваній обрали запобіжний захід.

Підозрювана в залі суду на колінах просить суддю не ув’язнювати її на час слідства. Жінка своєї провини не визнає, свідчити та спілкуватися з журналістами не хоче. За її словами, збиралися відправити доньку до Чехії збирати полуницю. Гроші, з якими її впіймали в аеропорту, позичила на цю поїздку.

Історія з полуницею вигадка, впевнені слідчі. Вони вже два місяці стежили за жінкою і задокументували злочин. Кажуть, що мають достаньо доказів причетності підозрюваної в торгівлі людьми.

«Вона дійсно не одноразово зустрічалася з людиною, обговорювала питання отримання грошових коштів за те, щоб її неповнолітня дочка їхала на заробітки, де її будуть експлуатувати у сексуальних цілях», – розказав прокурор прокуратури у Львівській області Сергій Криштанович.

За торгівлю людьми жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років. На час слідства її взяли під варту. Якщо родина не наскладає грошей на заставу, всіх трьох дітей жінки можуть віддати до притулку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, НП
В тему

Останні матеріали