Відео

Леді Гага брудно вилаялася на запитання про стосунки з Бредлі Купером (відео)

Леді Гага брудно вилаялася на запитання про стосунки з Бредлі Купером (відео)

Після того, як американський актор Бредлі Купер і російська модель Ірина Шейк офіційно оголосили про розлучення, чутки про роман Купера зі співачкою Леді Гагою спалахнули з новою силою.

Шанувальники впевнені, що тепер Бредлі і поп-зірка (яка в лютому також порвала зі своїм нареченим Крістіаном Каріна) ніщо не заважає бути разом, передають «Факти».

У Леді Гаги, яка неодноразово спростовувала чутки про роман з Бредлі, схоже, вже здають нерви. Так, під час свого концерту в Лас-Вегасі, коли хтось із глядачів поцікавився із залу: «А де Бредлі?», співачка у відповідь непристойно вилаялася просто на сцені. «І ще одне. Будьте ласкаві або пішли ви на... (or f**k off)», – роздратовано сказала вона, перш ніж приступити до виконання пісні Shallow – хіта із фільму« Зірка народилася», в якому вони з Купером зіграли закохану пару.

Чутки про роман між актором і співачкою посилилися після їхнього вельми інтимного виступу на церемонії вручення премій «Оскар», коли вони заспівали Shallow удвох. У фіналі пісні співачка і актор сиділи, притулившись одне до одного, і ледь не поцілувалися при всіх. А на вечірці після церемонії вони продовжували обніматися на очах у Ірини – матері його дворічної дочки. Сама Леді Гага пізніше заявила, що вони з Бредлі обдурили глядачів. «Люди побачили любов. І знаєте що? Це було те, що ми хотіли, щоб ви побачили... Це любовна пісня. І фільм про кохання…» – сказала вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему