Відео

Прес-секретар Зеленського звинуватила ЗСУ в обстрілах лікарень і шкіл (відео)

Прес-секретар Зеленського звинуватила ЗСУ в обстрілах лікарень і шкіл (відео)

Недавно призначена прес-секретарем президента Юлія Мендель уже встигла стати одіозною завдяки своїм заявам.

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що українські військові піддаються на провокації, стріляючи по терористах у житлових будинках, школах чи лікарнях на Донбасі, пише Оглядач.

Про це вона сказала під час включення в прямий ефір політичного ток-шоу «Право на владу» на 1+1, коментуючи позицію української сторони на мирних переговорах у Мінську.

«Дуже часто наші військові потрапляють на провокації. Коли стріляють із житлового будинку, школи, садочка, будь-якого місця, де знаходяться цивільні люди. І після цього починається обстріл цього будинку. Таким чином гинуть наші люди, українці. Власне, йшлося про те, щоб не піддаватися на провокації», – сказала вона.

«Ніколи на моїй пам'яті не стріляли по лікарня, школах і тим більше дитячих садках. Ніколи. Навіть якщо звідти працювали бойовики. Рипіли зубами, але ніколи цього не робили», – висловився про Мендель волонтер Роман Доник.

Слова прес-секретаря президента викликали гучний суспільний резонанс. Так, багато користувачів мережі пишуть про те, що бійці ЗСУ не відповідають на стрілянину бойовиків, якщо ті перебувають поблизу «цивільних» приміщень.

Читайте також:

У Зеленського «розжували» скандальну заяву Кучми

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему