Відео

У школі поблизу Луцька підліток цькував 5-класника (відео)

У школі поблизу Луцька підліток цькував 5-класника (відео)

В одній із шкіл Луцького району зафіксували булінг серед учнів: 8-класник знущався над п’ятикласником, зокрема – вимагав кошти. Справа дійшла до суду.

Про це повідомляє Під прицілом.

В селі Піддубці поблизу Луцька один учень систематично знущався над іншим. 8-класник шарпав учня 5-го класу, бив його, лаявся на нього нецензурними словами. Працівники школи цю справу так просто не залишили – про проблему повідомили правоохоронців. Справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді.

Під час засідання стало відомо – у квітні цього року під час однієї з сутичок 5-класник, намагаючись захиститись від кривдника, випадково пошкодив його телефон. Як внаслідок – побилось захисне скло смартфону. 8-класник після цього почав переслідувати молодшого хлопчика, вимагаючи у того кошти на ремонт. Це тривало кілька днів, доки мама 5-класника не віддала хлопцю сто гривень.

Під час судового засідання заслухали матеріали справи, зокрема у яких налічувались і пояснювальні записки інших учнів школи, які повністю підтвердили усі ці факти.

Варто зазначити, що у зв'язку з тим, що правопорушники неповнолітні – уся відповідальність покладається на їх батьків. Тож матір 8-класника суд визнав винною – проте усе завершилось усним попередженням. На завершення юний правопорушник пообіцяв – більше такого не чинитиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині колишній «зек» зґвалтував семирічну дівчинку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП
В тему