Відео

У справі про вбивство хлопчика в Переяславі новий підозрюваний – неповнолітній (відео)

У справі про вбивство хлопчика в Переяславі новий підозрюваний – неповнолітній (відео)

Зброя, з якої поліцейські вбили дитину під Києвом, зникла з місця злочину.

Про це заявив адвокат родини загиблого 5-річного Кирила Олександр Щербина, передає телеканал «Прямий».

Він припустив, що сторона захисту звинувачуваних подасть апеляцію на рішення суду, який сьогодні заарештував на 60 діб лейтенанта Національної поліції Івана Приходька та сержанта Володимира Петровця.

Зі свого боку адвокат розповів, що готується цивільний позов, проте сума компенсації та до кого саме позиватиметься родина загиблого, наразі невідомі.

Також він розповів, що зброя, з якої вбили Кирила, могла бути в руках неповнолітньої дитини одного із фігурантів кримінального провадження. Начебто батько давав синові зброю для стрільби.

«Власник приміщення <...> мав при собі зброю. Це була його зброя. Дитина також користувалася зброєю і здійснювала постріли», – повідомив юрист.

На запитання, чи могло бути на місці злочину більше ніж двоє підозрюваних, Щербина відповів: «Так, можливо».

«Були вилучені гільзи та патрони, зброя до сих пір не знайдена. З показів свідків вбачається, що зброя була і з неї стріляли. Більше того, ця зброя під час проведення обшуку десь пропала, хоча вона знаходилася на ґанку будинку», – зазначив адвокат.

Нагадаємо, 1 червня в Київській області 5-річний хлопчик унаслідок пострілу нетверезих співробітників поліції дістав тяжке поранення голови та відкриту черепно-мозкову травму, внаслідок чого невдовзі помер у лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП
В тему

Останні матеріали