Відео

На біс: Діма Коляденко знову освідчився Ірині Білик (відео)

На біс: Діма Коляденко знову освідчився Ірині Білик (відео)

Національний конкурс MISS BLONDE UKRAINE за 10 років став однією з найбільш резонансних і рейтингових подій в індустрії краси та моди в Україні.

У цьому щорічному конкурсі краси беруть участь винятково найяскравіші блондинки України, пише Глянець.

Ведучі вечора – співачка Ірина Білик і шоумен Дмитро Коляденко – влаштували справжнє свято для глядачів і численних зірок, які завітали на конкурс. Останнім часом Ірина Білик і Діма Коляденко стали проводити підозріло багато часу разом. Шанувальники навіть запідозрили, що колишнє подружжя хоче відновити свої романтичні стосунки. І ось – черговий доказ: на ювілейній церемонії MISS BLONDE UKRAINE Коляденко ще раз зробив колишній дружині пропозицію руки і серця.

На фан-сторінці Білик у соцмережі Instagram був опублікований короткий ролик, в якому видно, як Коляденко встав на одне коліно і, простягнувши співачці каблучку, запропонував їй знову вийти за нього заміж.


Каблучку артистка прийняла, але з відповіддю не поспішала. Шанувальники артистів у замішанні - що це було? Постановочне шоу чи щире бажання Коляденко повернути Білик? Поки що залишається тільки здогадуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зіркові дітки»: українські селебрітіз показали своїх випускників (фото) 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ
В тему