Відео

«Шкандаль» у Нововолинську: підпилі школярки шарпалися із базарницями (відео)

«Шкандаль» у Нововолинську: підпилі школярки шарпалися із базарницями (відео)

У місті шахтарів п’яні неповнолітні дівчата на місцевому ринку кидалися на підприємців.

«Зірками» соцмереж стали не зовсім тверезі неповнолітні мешканки міста Нововолинська. Між ними і працівницями тамтешнього ринку сталася шарпанина, передає локальне видання «Радар».

Повідомляється, що відбувалося це на території ринку, суміжній зі стадіоном, де любить збиратися тутешня молодь. Серед білого дня захмелілі «дівулі» чіплялися до працівників ринку.

Одна із жінок, що торгують у контейнерах, викликала на місце поліцію. Очевидно, причиною конфлікту між нею та зухвалими дівчатами стало пошкодження останніми майна, яке належить підприємцям.

У свою чергу «копи», прибувши на виклик, зазначили, що не можуть затримати малолітніх дебоширом, оскільки це можливо зробити тільки в присутності їхніх батьків. Таку відповідь правоохоронців підприємниця розцінила як бездіяльність, на охоронців правопорядку посипалися докори базарників. Тим часом підлітки гостро реагували на репліки дорослих на їхню адресу і раз у раз поривалися вдарити працівників ринку. Поліцейські буквально відтягували одну із дівчат, котра в стані істерики кидалася на жінку, що знімала все на камеру телефона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему