Відео

«Тролейбус у майбутнє»: луцькі школярі святкували «Останній дзвоник» в електротранспорті (відео)

«Тролейбус у майбутнє»: луцькі школярі святкували «Останній дзвоник» в електротранспорті (відео)

Екскурсію містом на тролейбусі дітям замовили дорослі.

Після свята «Останнього дзвоника» четвертокласники ЛНВК № 10 прикрашають транспорт плакатами і кульками. Екскурсію містом на тролейбусі дорослі замовили дітям на свято «Останнього дзвоника». Ідею запропонувала мама Наталія Бочарова, ідеться у сюжеті «Суспільного. Волинь».

Наталія Бочарова, мама: «Буде сюрприз, ніхто про це не знає: ні діти, ні вчителька, ні батьки. Стараємося. Тут їхні усіх фотографії, прикрашаємо наш святковий тролейбус!»

Любов Трофимук, мама: «Це остання наша екскурсія із дітками четвертого класу по місту, тому що усі розходяться, діти ідуть і в іншу школу, і в інші класи».

За кілька хвилин до тролейбуса підходять діти. У класі 28 учнів.

Вікторія Підгородня, учениця 4-А класу: «Я не очікувала цього сюрпризу! Наш клас дуже класний, енергійний, святковий. Ми на усі свята щось придумуємо!

Однокласники Данило Коник  та Іван Чайковський кажуть, що друзі, тому не хотіли б навчатися у різних класах: «Ми закінчили 4-й клас, початкову школу, якщо точніше. Він перейде в іншу школу, я не знаю, де він буде, а я в математичний іду».

Назар Повзун, учень 4-А класу: «Мені дуже сподобалося, я, чесно, не мав такої можливості їздити у громадському транспорті зі своїми однокласниками. Я люблю подорожувати зі своїм класом, але це востаннє, бо ми розходимося».  

Вікторія Новак, мама: «Дітки зараз пишуть бажання, і ми ці бажання відпускатимемо у небо, щоб вони здійснилися! Так як у нас тролейбус, який іде у майбутнє, то ми пишемо бажання і хочемо, щоб вони обов’язково здійснилися!».

Під час екскурсії у тролейбус зайшов поліцейський Микола Степюк. Каже: хотів з’ясувати, чому тролейбус використовується не за призначенням: «Хто відповідальний за дітей?»–  Надія Іванівна відповідальна. – Що, будемо складати протокол, напевно? – Звичайно. – «А як, ви кажете, вас звуть? Надія Іванівна? То ви, певно, та найкраща вчителька?»  

Замість протоколу поліцейський вручив учительці  грамоту від батьків. Класна керівничка Надія Шевчук розповіла: на якусь мить захвилювалася.

Надія Шевчук, класний керівник 4-А класу: «Кожен із нас боїться міліції. Від цих батьків я чекала усього, але не такого. Дуже приємно, дуже радісно!»

Микола Степюк, старший солдат управління поліції охорони: «Уперше, що я працюю, бачу таке, щоб тролейбус так замовили. Це вперше у моїй практиці».  

Іванка Бочарова, учениця 4-А класу, Марійка Трофимук, учениця 4-А класу:  «Це для нас було сюрпризом, це було класно,  цікаво. Ми подумали, що він грає, я злякалася, що щось сталося».

На зупинці біля центрального входу у парк діти вийшли і запустили кульки з побажаннями у небо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему