Відео

«Прозорий» Ляшко влаштував Зеленському першу провокацію (відео)

«Прозорий» Ляшко влаштував Зеленському першу провокацію (відео)

Новий президент зібрав голів фракцій на консультацію щодо дочасного припинення повноважень парламенту, анонсованого ним напередодні, 20 травня, під час інавгураційної промови.

Як повідомляє «24 канал», двері Адміністрації Президента відчинені для всіх, будь-хто може зайти всередину, не проходячи пропускний пункт, як це було раніше.

Лідер «Радикальної партії Олега Ляшка» одним з перших прибув на консультацію на велосипеді та почав вимагати, аби засідання було відкритим, хоча це завжди відбувається за зачиненими дверима. Також Ляшко запустив онлайн-трансляцію зборів у своєму Facebook. 

Ще до того, як почалася консультація, Ляшко встиг поставити кілька запитань головам фракцій, зокрема спитав лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко, чому та запізнилася. Крім того, Ляшко хапав за руки Президента України Володимира Зеленського, вимагаючи позачергову особисту консультацію. 

Зеленський запитав Ляшка: «Як ви ставитеся до дострокового припинення повноважень Верховної Ради?», на це Ляшко відповів: «Я ставлюся до цього нормально». Після цього політики потиснули руки, Ляшко намагався ще щось сказати Зеленському, притримуючи його за рукав, але охорона відтіснила радикала.

Існує декілька версій, чому Зеленський хоче розпустити Верховну Раду: 1) так він виконає одне з найбільших очікувань українців – припинить повноваження чинного парламенту; 2) завдяки проведенню позачергових виборів його партія «Слуга народу» отримає велику кількість мандатів, адже його рейтинги залишаються високими. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали