Відео

У Миколаєві п'яний дебошир скинув свою матір з сьомого поверху (відео)

У Миколаєві п'яний дебошир скинув свою матір з сьомого поверху (відео)

У Миколаєві жінку скинув з 7-го поверху її рідний син.

Кілька людей, які перебували у дворі, почули шум сварки, що лунали з вікна квартири на 7-му поверсі – пише Антикор.

Потім на балконі з'явилися дві людини. Очевидці почули жіночий голос, який просив «Синочку, я твоя мама, не треба ...».

Підійшовши ближче, свідки побачили жінку, яка трималася за поручні балкона. А чоловік старанно намагався відірвати її руки від перил. Буквально через кілька хвилин йому це вдалося і жінка полетіла вниз.

Очевидці тут же викликали поліцію і «швидку допомогу». Втім, медична допомога нещасній була вже не потрібна - жінка померла від отриманих травм.

Поліцейські затримали чоловіка, що зіштовхнув жінку з балкона. Ним виявився рідний син загиблої, раніше судимий Спартак К. Затриманий перебував в стані сильного алкогольного сп'яніння.

За словами сусідів, Спартак К. ось уже кілька років є справжнім прокляттям для мешканців будинку. Його постійні п'яні дебоші відомі всій окрузі. У стані алкогольного сп'яніння він бив свою матір і співмешканку, погрожував сусідам, перевертав сміттєві баки у дворі, нападав на випадкових перехожих. Все це сходило йому з рук.

Патрульні практично щотижня доставляли дебошира в Центральний райвідділ поліції, проте, звідти його незмінно випускали вже через кілька годин. Сусіди також скаржилися в поліцію: «Рано чи пізно, він кого-небудь вб'є». Однак відповіддю було незмінне: «Коли вб'є, тоді і приходьте ...».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна
В тему

Останні матеріали