Відео

7-річний хлопчик загинув при спробі повторити кліп улюбленого репера (відео)

7-річний хлопчик загинув при спробі повторити кліп улюбленого репера (відео)

Лікарі кілька днів боролися за життя семирічного Франкліна Мізеса з Домініканської Республіки, але врятувати дитину, яка отримала опіки понад 60% поверхні тіла, не вдалося.

Франклін разом зі старшими двоюрідними сестрами, 11-річною Перл і 14-річною Анджелі, влаштували пожежу біля свого будинку в місті Санто-Домінго. Діти захотіли повторити сцену з кліпу пуерто-риканського репера Bad Bunny, а в результаті опинилися в лікарні з опіками, що вкрили понад 50% поверхні тіла, повідомляє Daily Mail.

Лікарі боролися за життя Франкліна, який отримав опіки другого і третього ступені, більш як два тижні, але він не вижив. Залишившись без нагляду дорослих, діти знайшли каністру з легкозаймистою рідиною, винесли її на вулицю і підпалили, надихнувшись популярним кліпом.

Загиблий хлопчик та його кумир – реп-виконавець

Батько хлопчика працює електромеханіком і зберігає інструменти та горючі речовини у будинку. Але частину провини за те, що трапилося, він покладає на музикантів, які подають, на його думку, поганий приклад молоді.

Музичне відео треп-виконавця Bad Bunny під назвою La Romana набрало вже більше ніж 43 мільйони переглядів на YouTube. У кліпі репер виступив у дуеті з домініканським співаком El Alfa. За сюжетом дівчина обливає «ламборджині» горючою речовиною і підпалює, а музиканти танцюють на тлі палаючого спорткара.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему