Відео

Коломойський пообіцяв «нікому не мстити» після скорого повернення в Україну (відео)

Коломойський пообіцяв «нікому не мстити» після скорого повернення в Україну (відео)

Один із найбагатших людей України Ігор Коломойський, який нині проживає в Ізраїлі, заявив про повернення на Батьківщину. При цьому пообіцяв «нікому не мстити».

Олігарх Ігор Коломойський заявив намір вернутися в Україну після церемонії інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Про це бізнесмен розказав у інтерв’ю  журналістам портала «Бігус.інфо», другу частину якого опублікували напередодні.

Наразі ж валізи на виліт багатій ще не пакує, очікуючи, коли Зеленський офіційно стане главою держави. За словами Коломойського, він не повернеться у рідну країну, доки не скінчиться термін президентства Петра Порошенка, адже не хоче йому «покращувати статистику». І надіється, що його повернення «припишуть Зеленському».

У розмові із журналістами олігарх підкреслив, що по приїзді в Україну не збирається мститися Порошенку і колишній главі НБУ Валерії Гонтаревій. За словами Коломойського, свого часу він лишився в Ізраїлі, припинивши літати в Україну, не через Порошенка, а через острах, що одного дня не зможе виїхати.

«Можна приїхати, а потім не виїхати. Нацбанк подасть на тебе до суду, і закриють тобі виїзд. Ви ж знаєте, аліменти не заплатив – закривають виїзд», – відзначив олігарх.

Також один із найбагатших людей України повідомив, що проти нього не відкрито жодної кримінальної справи в Україні, однак є кілька судових суперечок із «ПриватБанком» і НБУ.

Він також сподівається, що за нового президента йому буде простіше захищати свої права і що адміністрація нового президента не стане «керувати судовою гілкою влади, як і всіма іншими».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему