Відео

Проломили черепа: деталі зухвалого побиття журналіста Комарова (відео)

Проломили черепа: деталі зухвалого побиття журналіста Комарова (відео)

У мережі з'явилися нові подробиці жорстокого побиття черкаського журналіста Вадима Комарова, якому проломили голову в білий день поблизу центру міста 4 травня. Побитого знайшли перехожі, які й викликали швидку.

Про це розповів журналіст і друг потерпілого Валерій Макеєв.

За його словами, Вадим Комаров незабаром мав від'їжджати в Єгипет на довгожданний відпочинок. Окрім того, його було запрошено гостем в готель, де він як будівельник (це його другий фах) проводив деякі архітектурні консультації. З вдячності власники готелю запросили його на відпочинок.

Причиною такого жорстокого побиття, на думку колеги потерлілого, стало викриття корупційних схем та протизаконної діяльності місцевої влади Черкас зокрема в спортивній галузі.

«В той день Вадим вийшов до Центрального ринку Черкас, щоб зробити певні домашні закупівлі перед довгоочікуваним відпочинком в Єгипті. За словами дружини Комарова, йому потрібно було зайти в поліцію. «Думаю, що це все за тією ж» копією довідки про психічну хворобу одного з керівників міста», яка не заважає розподіляти потужний бюджет і свого часу стала рятівною від кримінального покарання». - зазначив Макєєв.

Друг журналіста повідомив, що зараз Комаров знаходиться в дуже важкому стані, його чекає тривала реанімація та реабілітація. А суспільство очікує справедливого і повного розслідування.

«Справу потрібно розглядати як замах на вбивство. Стаття 358-1 КК передбачає покарання від 9 до 15 років», - нагадав Макєєв.

Черкаського журналіста і блогера Вадима Комарова прооперували. За словами його дружини Ольги, його ввели у штучну кому, в якій він пробуде не менше місяця.

Головний лікар Третьої міської лікарні Олександр Федорук розповів, що чоловіка доставили до медзакладу з відкритою черепно-мозковою травмою. Операція тривала 2 години, на даний момент Вадим Комаров знаходиться у важкому стані, він в штучній комі.

За словами рідних, Вадим Комаров зараз перебуває у важкому стані. За виділені 5 хвилин відвідувань, дочка журналіста засвідчила, що потерпілий реагував на їхні звернення, бо у нього пришвидшилося дихання та підвищився пульс. Однак прогнози і надалі не втішні, бо постраждав головний мозок журналіста. Лікарі поки нічого не коментують, забороняють відвідування усім, крім близьких, не дозволяють його транспортувати до інших клінік через важкий стан і не втрачають надії на його порятунок.

Вадим Комаров в своїх публікаціях неодноразово порушував дуже гострі теми. Одна з найгучніших публікацій за останній час - про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова - розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Також стало відомо, що в поліції перекваліфікували кримінальне провадження за фактом жорстокого побиття відомого журналіста і блогера Вадима Комарова на «замах на вбивство».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали