Відео

На Львівщині 17-річного хлопця вбили за борги...його однолітки (відео)

На Львівщині 17-річного хлопця вбили за борги...його однолітки (відео)

На Львівщині, місті Жовква, троє підлітків забили однолітка до смерті за. Його тіло закопали за будинком, а перед цим сфотографували.

Рідні хлопця розповіли, що він не дзвонив їм три тижні, але їх це не насторожило, тому що той працював в іншому місті, повідомляє Антикор.

До того ж фото трупа вбивці випадково прислали не тому адресату, що й допомогло правоохоронцям розкрити жахливий злочин.

24 квітня ввечері рідним повідомили, що їх 17-річний Павло мертвий. Його товариші-однолітки вбили хлопця ще в ніч на 13 квітня. Про злочин стало відомо через збій в телефоні.

Підлітки зізналися, що Павла били в підвалі, а коли зрозуміли, що він не дихає, закопали за будинком. Сусіди одного з убивць, на дворі якого була здійснена розправа, до сих пір з жахом дивляться не незакопані яму.

Рідні зізнаються, вони знали, що Павло комусь заборгував гроші, і що йому погрожуютьт, але що це за борг, так і не дізналися.

Двом неповнолітнім підозрюваним у вбивстві по 17 років, а третьому- 15. У поліції кажуть, що вони не каються, однак стверджують, що вбивати не збиралися. За скоєне їм загрожує до 10 років в'язниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, львів
В тему