Відео

На Київщині копи стягли буйного п’яницю з даху дев’ятиповерхівки (відео)

На Київщині копи стягли буйного п’яницю з даху дев’ятиповерхівки (відео)

У місті Біла Церква Київської області патрульні зняли з багатоповерхівки п’яничку – потенційного самогубцю.

Молодий чоловік у неосудному стані видерся на висоту дев’ятого поверху і там на дашку балкона продовжував розпивати алкоголь, кричати, вигукувати нецензурщину. Зважаючи на порушену координацію рухів, чоловік сильно ризикував упасти із тридцятиметрової висоти, інформує прес-служба Нацполіції Київської області у Facebook. 

Патрульні поліцейські, які прибули за викликом, вирішили витягти чоловіка з даху через горищне вікно. Зламавши замок на дверях горища, сержант поліції дістався вікна і втягнув п’яницю в приміщення. Вся операція була вкрай ризикованою, але через 10 хвилин дебошира уже вивели із під’їзду на подвір’я, цілого і неушкодженого. Відео операції в будинку на проспекті Князя Володимира оприлюднила патрульна поліція Білої Церкви.

В організмі 22-річного затриманого виявилося 2,01 проміле алкоголю. Це приблизно відповідає 200 мілілітрам горілки натще. В такому стані людина повністю втрачає самоконтроль, погано розуміє звернену до неї мову, ризикує знепритомніти.

На громадянина склали адміністративний протокол за розпивання алкоголю та появу п’яним у громадських місцях. Покарання за такий проступок не строге – до 85 грн штрафу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему

Останні матеріали