Відео

«Дідусь Климентій дарує щастя молодим» (відео)

«Дідусь Климентій дарує щастя молодим» (відео)

Минулого тижня учні ЗЗСО №19 міста Луцька зустрілися з українським поетом-патріотом, благодійником, лауреатом Міжнародної літературно-мистецької премії імені Миколи Сингаївського, двічі Героєм козацького народу Генерал-полковником України Климентієм Михайлюком. У березні він відзначив свій 85-літній ювілей. З-під його пера вийшло понад три десятки чудових книжок. Ледь не в кожному рядку відчувається неабияка любов митця до неньки України.

Школярі зустрілись із Климентієм Михайлюком в рамках акції «Читати це круто», яку організував педагогічний колектив Луцької загальноосвітньої школи №19. «Читати, це круто. Ми шануємо наших українських поетів, письменників. В нас відбуваються зустрічі із ними. І ось, одна з них із Климентієм Михайлюком. Життя людини починається із маминої колискової. Вона обіймає вас своїм теплом, обігріває, цілує, бажає щастя і ця нотка безмірної любові до своєї мами, до Батьківщини відчувається у творчості Климентія Івановича. Я сьогодні тішуся тим, що Климентій Іванович подарував нашій бібліотеці багато своїх книжок. Для того, щоб дітки могли відчувати смак рідного слова» - сказала директор демократичної, прогресивної школи №19 Анжела Масиник.

Під час цього літературно-творчого свята «Дідусь Климентій дарує щастя молодим» школярі декламували вірші з книг Климентія Михайлюка, співали пісні та спілкувались із поетом. Художнє оформлення й ілюстрації у книгах виконані самим автором. Варто зазначити, що всі подаровані книжки рекомендовані Міністерством освіти і науки України.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему