Відео

У Зеленського озвучили плани на перші 100 днів президентства (відео)

У Зеленського озвучили плани на перші 100 днів президентства (відео)

Дмитро Разумков, політконсультант кандидата в президенти Володимира Зеленського, у телестудії розповів про перші кроки свого шефа на найвищому посту.  

За словами радника, який з’явився в ефірі телепередачі  «Факти ICTV», Зеленський, який переміг у другому турі виборів Президента України, у перші три місяці на новій посаді має намір сконцентруватися на законодавчих змінах.

На запитання ведучої, якими будуть перші сто днів нового глави держави і три перші політичні кроки, його права рука відповів: «Давайте поки про два кроки – це внесення в парламент закону про народовладдя, друге – зрівняння всіх перед законом. В українських реаліях ми не можемо піти половинчастим шляхом. Повинна бути знята недоторканність з усіх: з депутатів, із суддів і президента».

Також політконсультант наголосив на важливості закону про імпічмент і про відкликання народного депутата. За словами Разумкова, деякі необхідні для законодавчих змін документи вже готові.

«Важливе питання – це закон про імпічмент. Якби був такий закон, то, напевно, більш ефективно б працювала 111 стаття Конституції. Ще один законопроект – про відкликання народного депутата. Частина документів вже написана, частина сьогодні готується. Це буде не простий процес, тому що Рада дуже погано голосує за те, що може вплинути на їхні можливості», – підсумував Разумков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали