Відео

На волинське кладовище вивезли старі телевізори, ліжка і навіть унітази (відео)

На волинське кладовище вивезли старі телевізори, ліжка і навіть унітази (відео)

На нове кладовище у місті Рожищі Волинської області несвідомі жителі звезли купи непотребу.

Про це йдеться у дописі журналістки з Рожища Ірини Зенц.

«Знаєте, я думала, що у цьому житті мене уже ніщо не здивує! А ні, я помилилася! Я думала, що в людей є якась межа, якісь табу, зрештою, повага до інших й до останнього спочинку наших рідних та близьких. Але ні... За роки Незалежності ми навчилися лише гадити, ображати, чекати манни небесної й те, що до нас прийдуть, зроблять, дадуть, приберуть. Ось подивіться, це нове кладовище у місті Рожище», – обурюється рожищанка.

На підтвердження словам Ірина Зенц опублікувала відео. Люди захарастили куток кладовища всяким мотлохом, серед якого є навіть старі унітази.

«Ще зовсім недавно ми тішилися, що воно найчистіше, а люди викидають сміття з могил у спеціально відведе місце, де комунальники справно його прибирають. Хто ж міг подумати, що у віддаленому кутку цього ж кладовища, за невеличкою посадкою сховалася така «краса». Люди понавозили сюди й телевізори, й унітази, шкільні приладдя, труби, ліжка та багато іншого непотребу. І це явно його не перекинули через загорожу. На жаль відео не передає всього того, що там є. Все це не привезли в день! А десь тихцем, вночі, відкривши центральні ворота кладовища, везли машинами чи підводами. Хтозна-чим. Де межа людяності? Де, люди, наша межа?» – не приховує емоцій журналістка.

Читайте також:

На Волині кладовище перетворили на сміттєзвалище (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему