Відео

Нацкорпус штурмить віллу Порошенка в Іспанії (відео)

Нацкорпус штурмить віллу Порошенка в Іспанії (відео)

Представники Національного корпусу влаштували в Іспанії акцію протесту біля будинків, які нібито належать президентові України Петру Порошенко і одному з організаторів корупційної схеми в Укроборонпрому.

Відповідне відео розповсюдили активісти. 

Згідно з даними Нацкорпуса, розкішний будинок, який приписують президенту, знаходиться буквально поряд з родинною садибою нині звільненого з посади першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. За інформацією активістів, обидва будинки знаходяться на півдні Іспанії, в невеликому містечку Аталая-Ісдабе.

Садиби розташовані в елітному районі, де вартість нерухомості вважається однією з найдорожчих не тільки в Іспанії, але і на території всієї Європи. Активісти провели акцію нібито біля будинку президента, загальна площа якого, за їхньою інформацією, становить майже тисячу двісті п'ятьдесят чотири квадратних метра. Зокрема, на паркані садиби вони розмістили плакати з написами «Грабують» і «Будь відповідальним. Тримай слово».

Також представники Нацкорпуса намалювали на асфальті навпроти маєтку зображення свині і залишили напис «Мародер». При цьому наблизитися до садиби активістам не вдалося, так як вона знаходиться на приватній території, що охороняється. Коментуючи відеоролик, в Нацкорпусі відзначили, що провели цю акцію протесту, щоб показати звичайним людям, «як розкошують українські чиновники і президент Петро Порошенко, в той час як на Сході країни йде війна».

У Нацкорпусі пообіцяли, що це не остання подібна акція протесту і фігурантам корупційного скандалу в Укроборонпрому не вдасться сховатися від справедливого покарання ні в Україні, ні за кордоном.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Світ
В тему

Останні матеріали