Відео

Поліцейські врятували дівчину, яка хотіла стрибнути з багатоповерхівки (відео)

Поліцейські врятували дівчину, яка хотіла стрибнути з багатоповерхівки (відео)

У Маріуполі 16-річна дівчина наковталася пігулок та хотіла зістрибнути із багатоповерхівки.

На даху її помітив перехожий та викликав поліцейських, які миттю кинулися її рятувати, йдеться в сюжеті ТСН.

Поліцейські, не роздумуючи, кинулися її рятувати.

Дівчина вже була на краю, коли один з копів чимдуж побіг до неї та встигши схопити відтягнув. Згодом дівчина розповіла, що на фатальний вчинок наважилася через непорозуміння з однолітками та батьками.

Невдовзі її передали медикам і татові.

Це непоодинокі випадки, коли через непорозуміння з близькими та рідними підлітки наважуються звести рахунки з життям. Так нещодавно у Смілі на Черкащині у власному будинку повісилася 18-річна дівчина, яку всі вважали активною та життєрадісною.

А Тернопільщина і досі оговтується від страшної трагедії. Суїцидом завершився життєвий шлях вчительки із містечека Заліщики.

Вона стрибнула із мосту в Дністер. Рятувальникам вдалося знайти її тіло біля Хотина (майже за 80 км від рідного міста жінки) лише через місяць після трагедії. Місцеві жителі кажуть, що у той страшний момент мостом проїжджало авто, водій побачив наміри вчительки, зупинився, щоб відрадити її, але вже було пізно.

Колеги кажуть, що покійна була спокійною, врівноваженою, ввічливою, доброзичливою, водночас трохи замкнутою, мабуть, через самотність.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП
В тему

Останні матеріали