Відео

На Запоріжжі 11-річна дівчинка самотужки відбилася від грабіжника (відео)

На Запоріжжі 11-річна дівчинка самотужки відбилася від грабіжника (відео)

У Запорізькій області 11-річна дівчинка самостійно відбилася на грабіжника, який атакував її у під’їзді.

Дитина поверталася з тренування – відвідує секцію тхеквондо, – коли невідомий затиснув її на сходах і почав видирати з вух сережки. Попри стрес, дівча не розгубилося і своїми силами відбилося від зловмисника, ішлося в сюжеті ТСН.

Після нетривалої сутички нападник кинувся навтьоки. А наступного дня грабіжника затримали правоохоронці.

Того вечора Саша поверталася з тренування, спокійно дійшла до свого будинку. А за нею в під’зд прошмигнув незнайомий чоловік. Перед сходовим майданчиком дитина обернулася, і грабіжник одразу кинувся на неї.

«Він на мене накинувся і забив у куток, я закричала, і він мене вдарив сильно по голові. І тоді, я думаю, це була захисна реакція, що я ногою його вдарила. Тому що я нічого не розуміла».

З осені Саша відвідує гурток тхеквондо. Настанови тренера дівчинка запам’ятала досконально. Адже на тренуваннях прийоми доводять до автоматизму. «Я правою ногою просто отак підняла коліно різко і швидко, він скривився і побіг», – розказала Олександра про больовий прийом, який врятував її від грабіжника. Та невідомо, чи вдалося би школярці вирватися, якби на її крики не повибігали із квартир сусіди. Люди переслідували злочинця всім двором, та він перестрибнув огорожу, яка відділяє прибудинкову територію від стадіону, і зник. Утім, уже наступного дня, завдяки записам камер спостереження, був пійманий поліцією.

Дівчинка в цій небезпечній пригоді отримала кілька гематом і травму вуха – грабіжнику таки вдалося вирвати одну сережку. Та навіть якби й уник руки закону, виручив би він за ці прикраси небагато. Адже то були не золоті кільчики, а виготовлені із медичного сплаву, простіше кажучи, біжутерія «під золото».  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали