Відео

У Миколаєві дитяча лікарня «розповзлася по швах» (відео)

У Миколаєві дитяча лікарня «розповзлася по швах» (відео)

Маленьких пацієнтів екстрено виводили з будівлі медустанови.

У Миколаєві в дитячій інфекційній лікарні провели термінову евакуацію. 29 маленьких пацієнтів вивезли і розмістили в інших медичних установах через те, що будівля раптово почала тріскатися по швах. У чому причина – дізнавалися журналісти «Сегодня».

Як розповів інженер дитячої інфекційної лікарні, стіни будівлі почали руйнуватися відразу і зсередини, і ззовні. Після цього медики і забили на сполох. Обласні чиновники відразу створили комісію з надзвичайних ситуацій і вже назвали попередні причини руйнування лікарні.

«Попередньо руйнувань зазнали через те, що змінився рівень ґрунтових вод. Щоб дати остаточну оцінку, чому сталися такі руйнування, необхідно зробити проект реконструкції», – розповів виданню заступник голови Миколаївської обласної адміністрації Валентин Гайдаржи.

На цей момент лікарню закрили. Медперсонал усе ще працевлаштовують, а пацієнтів відразу перевели в інші лікарні.

Чи можливо відремонтувати будівлю лікарні, комісія ще не визначилася. Тим часом у місцевій облдержадміністрації вже замислилися про зведення нового корпусу за рахунок резервного фонду. Губернатор уже дав доручення протягом двох місяців розробити проектну документацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП
В тему