Відео

Жінка кинулася під колеса «швидкої», яка в Луцьку везла пацієнтку до лікарні (відео)

Жінка кинулася під колеса «швидкої», яка в Луцьку везла пацієнтку до лікарні (відео)

Ганебний інцидент трапився у Луцьку. Невідома жінка, порушуючи правила дорожнього руху, практично кинулася під колеса карети швидкої, яка доправляла пацієнтку до лікарні.

Про це йдеться у повідомленні Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у соціальній мережі Facebook

Інцидент трапився вчора, 25 березня, о 21:50 на вулиці Ветеранів у Луцьку. Бригада екстреної медичної допомоги доправляла хвору для госпіталізації в міську клінічну лікарню.

Під час руху водій змушений був різко загальмувати, оскільки під колеса санітарного транспорту, який рухався з увімкненими проблисковими маячками, вискочила невідома.

«На відео видно (на 30 секунді), що пішохід перебігала дорогу у невстановленому місці (за декілька десятків метрів від освітленого пішохідного переходу), у темну пору доби, без світловідбиваючих елементів на одязі та при обмеженій видимості. Порушуючи Правила дорожнього руху, недобросовісні пішоходи наражають на небезпеку як власне життя, так і оточуючих, а в даному випадку ще й хворих, які потребують екстреної медичної допомоги!» - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві патрульний закуняв за кермом і спричинив ДТП (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП
В тему