Відео

Учасники нацвідбору на «Євробачення» закликали весну груповим стриптизом (відео)

Учасники нацвідбору на «Євробачення» закликали весну груповим стриптизом (відео)

Група YUKO влаштувала флешмоб для свого нового кліпу на пісню Vesnianka і запросила в нього багатьох учасників Національного відбору на «Євробачення».

Першим гостем виявився KHAYAT, який отримав запрошення зробити спільну пісню ще під час участі в конкурсі. Причому він не тільки заспівав частину пісні, а й написав для своєї партії слова, передають «Вісті».

В основу цієї композиції лягла обрядова пісня, її текст співає Юля Юріна, а ось KHAYAT зробив цю композицію більш пікантною. В оригіналі дівчина просто пере білизну і зазиває весну, але співак додав сюди козака-спокусника: «Дівчино, дівчино, ходімо до млину,/ Серденько зігрію у лиху годину».

Крім групи YUKO і співака KHAYAT, у кліпі з’являється ще багато артистів, які були їхніми конкурентами на нацвідборі, – Роман Бахарєв з групи Bahroma, Laud, учасники торішнього нацвідбору Constantine і Ingret, а також один із членів журі Євген Філатов. Уся ця ватага розігрує в кадрі обряд, схожий на танці вакханок, закликаючи весну, і скидає із себе по одній речі верхній одяг. Правда, до повного стриптизу справа не доходить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему