Відео

Перевірка туалету «білими рукавичками», грізний Кат та нова ведуча-блондинка: чим дивував «Ревізор» у Львові (відео)

Перевірка туалету «білими рукавичками», грізний Кат  та нова ведуча-блондинка: чим дивував «Ревізор» у Львові (відео)

До Львова 23 березня 2019 завітала знімальна команда проекту «Ревізор», аби проінспектувати одну із відомих місцевих ресторацій, а саме гриль-ресторан «М’яса і Справедливості».

Це стало дебютом для нової ведучої Юлії Панкової, що замінила в «Ревізорі» ресторатора Миколи Тищенка і раніше працювала в проекті журналістських розслідувань «Інсайдер» на телеканалі ICTV.

Не секрет, що кожен із закладів, які потрапляють у поле зору прискіпливого «Ревізора», не вельми цьому раді.

Так і працівники гриль-ресторану були просто «у захваті» від всюдисущості цієї блондинки.

А місцевий господар ресторації – грізний Кат – навіть виганяв непроханих гостей з закладу, адже вони заважали роботі офіціантів та кухарів.

Відвідувачі ресторану, які прийшли у вихідний день насолодитися смачною їжею, були роздратовані кількістю знімальних камер. Бо навіть до туалету не могли спокійно зайти.

 Відтак, у свою чергу, почали знімати, як ведуча Юлія Панкова обмацує та обнюхує усе навколо, перевіряє, окрім вмісту холодильника та сковорідок, ще й вогнегасники.  І в своє задоволення потішились із операторів Нового каналу.

Натомість між працівниками «Ревізору» та відвідувачами виникла суперечка, яка загрожувала перерости у бійку...

В кінці-кінці Кат намагався запроторити Юлію Панкову до залізної клітки, але вона вчасно втекла до вбиральні, мовляв, перед замовленням потрібно помити руки.

У туалету ведуча «Ревізору»  натрапила на прибиральницю Мирославу, яка ретельно мила усе навкруги.

Ще б пак, догану жіночка явно не хотіла отримати. Прибиральниця  розповіла, що спочатку працювала у «Зенику», але у цій ресторації їй подобається більше.

Юлія Панкова ретельно перевірила «білими рукавичками» чорні стіни та унітази закладу , а потім визнала, що вбиральня тут чиста і охайна.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, львів
В тему

Останні матеріали