Відео

До Києва привезли «політичних свиней»: на їхніх спинах були написані прізвища відомих чиновників (відео)

До Києва привезли «політичних свиней»: на їхніх спинах були написані прізвища відомих чиновників  (відео)

У Києві, поблизу Житнього ринку, на вантажівці привезли понад два десятки свиней. Виявляється, це були своєрідні учасники акції «Свинарчук за ґрати».

Відтак на спинах свиней були написані прізвища відомих чиновників – пише «Громадське».

 «Близько першої години дня до будівлі ринку приїхала вантажна машина, свині кричали в ній, за машиною - поліція. Потім почали сходитися пенсіонери », – розповіла журналістам продавець Житнього ринку.

На спинах свиней були написані прізвища президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, радника президента Юрія Косюка, в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка та інших.

«Пенсіонери кричали «Геть Порошенко!», – розповіла інша продавчиня.

Акцію охороняли кілька десятків людей в балаклавах, але сама акція роботі ринку не заважала. Приблизно о третій годині люди з балаклавах розійшлися. За словами журналіста «Громадьского», вони рушили в напрямку метро Контрактова площа. Звідки вони приїхали, очевидці акції не знають.

Як розповів водій автомобіля Роман, свиней йому завантажили вже на ринку, і ні їх точну кількість, ні те, звідки їх привезли, він не знає. Однак на питання, куди повезе їх завтра, він зазначив, що «куди-небудь в Одеську область». Згодом, близько 15:30 автомобіль зі свинями від'їхала від ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Курйози
В тему