Відео

«Циганва знахабніла»: киянин зіпсував плани смаглявим «щипачкам» (відео)

«Циганва знахабніла»: киянин зіпсував плани смаглявим «щипачкам» (відео)

Небайдужий перехожий попередив нахабну крадіжку в центрі столиці.

В Києві уважний і небайдужий громадянин попередив пограбування серед білого дня. Відео нереалізованого злочину оприлюднили у пабліку «Київ Оперативний» у Facebook. На цих кадрах зафіксовано, як зграя дівчат ромської національності, наступаючи на п’яти чоловікові, намагається витягти з його смуки портмоне. Та намірам циганок завадив небайдужий перехожий, який окрикнув чоловіка.

Як «подяку» від злодійок отримав жест у вигляді випростаного середнього пальця.

В соцмережі активно обговорюють цей відеозапис:

«Минулого тижня теж став свідком, як циганва вибрала жертву на центральному вокзалі. Я підійшов до жінки і попередив, що її збираються пограбувати цигани, як стояли поряд. Запропонував її провести до поїзда, але вона сказала, що їй до відправлення ще довго чекати. Порадив стояти поруч із людьми, де є чоловіки, і стати біля стіни або вікон, щоб поле зору було більше. Люди, будьте уважні! А якщо бачите, що хтось може зараз опинитися в біді, не проходьте повз!» – написав один з користувачів у коментарях.

«Настільки знахабніли, у мене сумка через плече завжди попереду, то вони її перетягували в свій бік, ніби я не відчую», – додав інший.

«Пора в сумку капкан ставити», «Я вчора таких же від дівчини з дитиною шугонула, «підсаджували» в маршрутку», «Лесі Українки, 20/22, пішли в напрямку Бессарабки, і, по ходу, їх сивий мужик з групою (2 нашої зовнішності) курує», – також пишуть у Мережі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство
В тему

Останні матеріали