Відео

Назвав імена: Гордон заявив, що знає, хто хоче його вбити (відео)

Назвав імена: Гордон заявив, що знає, хто хоче його вбити (відео)

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що на нього обрушився шквал критики і погроз через інтерв’ю про Степана Бандеру.

Він записав відеозвернення, в якому повідомив, що його хочуть вбити і назвав людей, які йому погрожують, – пише Главком.

Гордон розповів, що нещодавно дав інтерв'ю, в якому висловив свою думку про перейменування вулиць, а також розповів про своє ставлення до Степана Бандери.

Журналіст зазначив, що зараз не час влаштовувати конфлікти з приводу мови і назвав людей, які це роблять – агентами ФСБ.

Після інтерв'ю, за словами журналіста, на нього обрушився шквал критики і погроз. Гордон процитував допис Ірини Фаріон, в якому вона назвала його ворогом і побажала йому «здохнути в муках».

«Я з жінками ніколи не воюю. Але в даному випадку, її навряд чи можна назвати жінкою. Вже говорив, що її треба розглядати або як психічно хвору – тоді її потрібно помістити у відповідний заклад; або агентом ФСБ Росії. І я вже кілька разів пропонував їй пройти огляд у лікаря і на детекторі брехні», – сказав Гордон.

Також він назвав ще одну особу, яка погрожувала йому. Це заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура. Журналіст розповів, що чиновник розмістив його фотографію у Facebook і написав, що цій людині треба «здохнути».

Журналіст наголосив, що звернеться з офіційними листами до генпрокурора Юрія Луценка, глави СБУ Василя Грицака та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

«Я вимагаю від керівників силових структур негайної реакції на заклики мене вбити з боку Ірини Фаріон та Ігоря Степури», – сказав він.

Нагадаємо, раніше Гордон заявив: «Я – людина, яка не любить Бандеру, і про це заявляю публічно. Я єдиний депутат Київради, який голосував проти перейменування Московського проспекту на Петрівці в проспект Бандери».

Читайте також:

«Гордону» принесли свиню на вилах (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему